BİNGÖL / SOLHAN - Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu

Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu

Yeşilova Mah. Solhan/BİNGÖL
Vizyon
Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğunu; toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratama yolunun anacak toplumların iyi yetiştiriş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın Eğitim olduğununa inanıyoruz
Misyon
İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta;yaşamdaki değişimeleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek,öğrencisini sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran,geliştiren;akademik başarısını yükselten,çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen,etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
Başarılar
SINAV BAŞARILARIMIZ; 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrencilerimizden ; 1 Fen Lisesine 2 Anadolu Öğretmen Lisesine 6 Sağlık Meslek Lisesine 9 Anadolu Lisesine 7 Anadolu İmam Hatip Lisesine 1 Meslek Lisesine yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
SABAH; Başlama:08.30 - Bitiş:11.40 ÖĞLEN; Başlama:12.40 - Bitiş:15.10
Kalorifer
Fatih Projesi Fiber İnternet
İNGİLİZCE
0 - Lojman Yok
Ulaşım
Solhan İlçesine ulaşum oldukça gelişmiştir. Solhan İlçesi D-300 Karayolu üzerindedir. Türkiyenin her yerine kolayca ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz Bingöl yolu üzerinde, Yeşilova Mahallesindedir.
Okulumuz Bingöl Merkeze 50 km uzaklıktadır ve İlçe merkezindedir.