BİNGÖL / SOLHAN - Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

"TEKNOFEST ile Gelecek Sensin” mottosuyla prestijli yarışmalarda yüksek performans sergileyecek teknoloji tutkunlarına 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği sağlanacak. Her yıl bir önceki yıla göre daha fazla yarışma kategorisinin açıldığı ve Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları olan TEKNOFEST teknoloji yarışmaları bu yıl 46 ana kategori, 117 alt kategoride düzenlenecek. TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular 20 Şubat 2024 tarihine kadar yapılabilecek.

Ekm

Okulumuzda 26 Ekim Perşembe 4. ders her sınıf ve şubeden seçilen öğretmenciler ile öğretmenlerimiz eşliğinde sinema etkinliği düzenlecektir.

Ekm

Okulumuza ait Veli Taahhütnamesi aşağıdadır.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı tüm sınıflarımızda sınav tarihleri aşağıdaki gibidir.

Ekm

Temel Eğitim Ortak Sınavları Konu Soru Dağılım Tabloları yayınlanmıştır.

Haz

Okulumuzda Yetenek Yarışmasının final etabı 07.06.2023 13.30'da düzenlenecektir. Öğrencilerimizin dikkatine...

Haz

Okulumuzda Bilgi Yarışması düzenlenecektir. Takvim şu şekildedir:

05.06.2023 5.Sınıflar

06.06.2023 6.Sınıflar

07.06.2023 7. Sınıflar

May

Mayıs ayının ilk haftası Bilişim Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda okulumuzda kodlama gibi çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Bu etkinliklerde görev almak isteyen öğrencilerimizin Bilişim Teknolojileri Öğretmenine başvuruda bulunması gerekmektedir.