Eyl

İlköğretim temel öğrenimdir. Okulların açıldığı hafta okullarımızda İlköğretim Haftası olarak kutlanır. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı okulumuzda gerçekleştirildi. Okulumuz konferans salonunda kutlanan programa İlçe Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören, öğrencilerin şiirleri ve dans gösterileri ile devam etti. İlçemiz halk eğitimi Halk Oyunları ekibinin sergilediği halk oyunları gösterisi büyük bir ilgi ile izlendi. Programın ardından ilçe kaymakamımız Sayın Muhammed Çetin ve öğretmenlerimiz bir araya gelerek eğitim ve öğretim ile ilgili sohbet edildi, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının güzel geçmesi için temennilerde bulunuldu.

Haz

Okulumuzun yaptığı çalışmaları takip edebilmek için sosyal medya hesaplarımız takip edebilirsiniz.

Haz

Okulumuzun tanıtımı için hazırlanan broşüre ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

May

Okulumuzun ullaştığı başarılara anasayfamızda bulunan başarılarımız başlığı altından ulaşabilirsiniz.